image/svg+xml

Πολιτικός τυχοδιωκτισμός 30 ημερών…

Με μεγάλη απορία και έκπληξη διαβάσαμε στην ενημερωτική ιστοσελίδα www.olympia.gr, τον εξής πηχυαίο τίτλο: “Ραγδαίες εξελίξεις στο γαλάζιο στρατόπεδο – Νέα υποψηφιότητα ανατρέπει τους συσχετισμούς στο δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης”.

Πως δημιουργούνται λανθασμένες εντυπώσεις

Αυτούσιο το άρθρο αναφέρεται σε ραγδαίες εξελίξεις στο γαλάζιο στρατόπεδο…όπου σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της ιστοσελίδας, ετοιμάζεται ψηφοδέλτιο με ηχηρά ονόματα και συσπείρωση πολιτών. Αναφέρει μάλιστα πως σε λίγες ημέρες θα υπάρξει ανακοίνωση της παράταξης με υποψήφιο δήμαρχο τον κ. Μιχάλη Γαζή στο δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης, και πως αναμένεται να ανατρέψει τα δεδομένα και τις ισορροπίες για τον νυν δήμαρχο Γιάννη Κωνσταντάτο.

Από Βόμβα σε Βόμβα

Άλλη βόμβα περιμέναμε να σκάσει εχτές το βράδυ στο εκλογικό κέντρο του Γιάννη Κωνσταντάτου στην Λεωφόρο Κύπρου, όπου βέβαια δεν ήταν βόμβα, αλλά ένα χαρτόκουτο που το είχε παρασύρει ο αέρας, και μια περίοικος της περιοχής, το θεώρησε ύποπτο και κάλεσε την Αστυνομία. Καμία βόμβα δηλαδή.

Ίδια περίπτωση είναι και η Βόμβα “Μιχάλης Γαζής” που στο τέλος θα αποδειχτεί πως και αυτή είναι απλά ένα “χαρτόκουτο που βέβαια δεν πρόκειται να εκραγεί και να “ταράξει” τους πολιτικούς συσχετισμούς και τα δεδομένα στην πολιτική μάχη στον Δήμο Ελληνικού Αργυρούπολης.

Παράξενη ανάμειξη του olympia.gr

Όπως έχει καταγγελθεί από πολιτικούς το olympia.gr είναι δημιούργημα του πρώην Υ.Ε.Θ.Α. κ. Πάνου Καμμένου και είναι επίσης γνωστό πως ο διαχειριστής του προσελήφθη στις 02.02.2015 ως ειδικός συνεργάτης στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Ποιος είναι ο ρόλος του Πάνου Καμμένου;

Επίσης είναι σε όλους γνωστό πως ο κ. Πάνος Καμμένος προσέφερε αμέριστη στήριξη στον κ. Χρήστο Κορτζίδη μιας και αρκετοί από τους δημοτικούς συμβούλους του στις προηγούμενες εκλογές ήταν στελέχη των ΑΝ.ΕΛ. Χαρακτηριστικό παράδειγμα και ο γνωστός ως “Ποιητής” της Αργυρούπολης που από τους ΑΝ.ΕΛ. έθεσε υποψηφιότητα με την παράταξη του κ. Κορτζίδη και στην συνέχεια μετεπήδησε στην παράταξη του κ. Στέφα.

Τα έργα του κ. Καμμένου είναι γνωστά στο πανελλήνιο οπού γίναμε μάρτυρες της υποκρισίας του στο θέμα της Μακεδονίας. Αναρρωτιόμαστε ποιόν σκοπό εξυπηρετεί η ανάμειξη του olympia.gr στα πολιτικά δρώμενα του Δήμου και τους λόγους της έχθρας απέναντι στον Δήμαρχο κ. Γιάννη Κωνσταντάτο.

Ο κ. Μιχάλης Γαζής δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση πολιτικό κεφάλαιο και αν και προσπαθεί να παρουσιάσει στο προσωπικό του προφίλ στο FaceBook πως είναι κεντροδεξιός πολιτικός όπως και η κίνηση που θα ανακοινωθεί, η πεποίθηση μας είναι πως η κίνηση αυτή – στο παρά πέντε – είναι απλά μια φρούδα προσπάθεια να αποτραπεί η επέλαση και η αυτοδυναμία του κ. Γιάννη Κωνσταντάτου και σίγουρα δεν εκφράζει αυτό τον χώρο.

Είναι απλά ένας πολιτικός τυχοδιωκτισμός που ως μόνο σκοπό έχει να εξυπηρετήσει τις δυνάμεις αυτές τις αντιπολίτευσης που εκφράζουν την Πολιτική Μιζέρια, την οπισθοδρόμηση, τον διχασμό, τις πολιτικές φανφάρες χωρίς αξία και αποτέλεσμα. Δεν έχουν διστάσει βέβαια να προχωρήσουν και σε ποιό σκληρές μεθόδους για να πετύχουν τον σκοπό τους.

Προφανως όρισμένα πολιτικά στελέχη της Αντιπολίτευσης νομίζουν πως ο Δημότης βυζαίνει το δάχτυλο και πως μπορούν να τον παραπλανήσουν με πηχυαίους τίτλους και με “σεισμούς” και ανατροπές στο πολιτικό σκηνικό του Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης.

Ξεχνάνε πως οι καιροί έχουν αλλάξει, ζούμε στην εποχή της πληροφορίας και γενικά δεν είναι εύκολο να βρεθεί κοινό που θα πιστέψει τα πολιτικά τους ψεύδη και νουθεσίες.

Ποιοι φοβούνται και γιατί τον Γιάννη Κωνσταντάτο;

Γιατί αυτός ο φόβος και η έχθρα απέναντι στον νυν Δήμαρχο κ. Γιάννη Κωνσταντάτο; Μήπως επειδή εκφράζει αυτά που φοβάστε κύριοι της Αντιπολίτευσης; Την πρόοδο και την ανάπτυξη; Μήπως τον Δημότη που πλέον δεν πιστεύει τα αφηγήματα σας και σας τρομάζει τώρα που ξύπνησε;

Ο κ. Μιχάλης Γαζής έχει κριθεί 5 φορές, σε διαφορετικούς συνδυασμούς την κάθε φορά, για δημοτικός σύμβουλος και δεν κατάφερε να εκλεγεί ούτε καν αυτό.

Από που άραγε τόσο Πολιτικό Θράσος και ο ίδιος και αυτοί που τον έβαλαν λαγό μπροστά για να κοροϊδεύουν τον κόσμο!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

SouthAttica_Logo_Big_White.svg
  • +30 693 464 2613
  • info@southattica.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

ΤΟΠΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Η Ιστοσελίδα South Attica έχει ως σκοπό την ενημέρωση για τα πολιτικά δρώμενα, Εκδηλώσεις, Ειδήσεις των Νοτίων Προαστίων καθώς και την προβολή καταστημάτων και επιχειρήσεων της τοπικής  αγοράς.

Για την καταχώρηση στον Τοπικό Οδηγό Αγοράς επικοινωνήστε μαζί μας

Η ΜΑΓΕΙΑ ΤΩΝ ΝΟΤΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ

Web Design & Development by South Attica © 2018

>

Βοηθήστε μας να...

ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΜΕ!

Αφιερώστε 5 δευτερόλεπτα
και ακολουθείστε μας στα social media!

Eυχαριστούμε για την επίσκεψη και τη βοήθεια σας!