image/svg+xml

Με “τυμπανοκρουσίες” δε βάφονται αυγά κ. Στέφα

Μετά τα αποτυχημένα κατά γενική ομολογία εγκαίνια (ή για να χρησιμοποιήσουμε τον πιο σικ όρο “Πάρτι γνωριμίας”, “Του νόου ας μπέτε” που έλεγε και ο αξέχαστος Χρόνης Εξαρχάκος) το Σάββατο, 17/3 στην λεωφόρου Κύπρου, των γραφείων του κ. Στέφα η μοίρα πάλι χτύπησε σκληρά και αδυσώπητα.

Αν και ο κ. Στέφας κατέφυγε στη μέθοδο της μαζικής αποστολής SMS πάλι αυτό δεν στάθηκε ικανό να γεμίσει από κόσμο το Ά ΚΑΠΗ Αργυρούπολης. Εμείς επικοινωνήσαμε δύο φορές με συνεργάτες του κ. Στέφα, γιατί θέλαμε μια διευκρίνηση σχετικά με το πως και με ποιό τρόπο στοιχεία Δημοτών ήρθαν στην κατοχή του κ. Στέφα μιας και δεχτήκαμε και εμείς SMS πρόσκλησης στην συγκέντρωση. Εφ όσον γνωρίζουμε μπορεί ένας υποψήφιος να καλέσει τον δημότη, αλλά δεν έχει δικαίωμα να αποστείλει SMS.

Κανείς συνεργάτης του κ. Στέφα δεν γνώριζε ποιος είναι υπεύθυνος, οι πάντες δήλωσαν άγνοια!. Μάλλον περαστικοί ήταν, είδαν φως και μπήκαν. Αν και αφήσαμε τα στοιχεία μας για να επικοινωνήσει μαζί μας ο κ. Στέφας, δεν καταδέχτηκε να μας καλέσει για να δώσει μια απάντηση στα ερωτήματα μας.

Με έκπληξη βέβαια διαβάσαμε την ανακοίνωση της παράταξης του κ. Στέφα όπου ευχαριστεί τις “εκατοντάδες του κόσμου” που τίμησε με την παρουσία του την συγκέντρωση. Μάλλον οι συνεργάτες του κ. Στέφα δεν ήταν καλοί μαθητές στο σχολείο στην αριθμητική. Όποιος τολμάει και πιστεύει πως θα συγκεντρώσει εκατοντάδες δημότες και θέλει να είναι κοντά στον πολίτη επιλέγει το πολιτιστικό κέντρο εκδηλώσεων “Μίκης Θεοδωράκης” του Δήμου μας κ. Στέφα.

Βέβαια για να είμαστε και αντικειμενικοί, Αστρολόγοι και Μέντιουμ συμβουλεύουν να αποφεύγουμε την 13η μέρα του μήνα για πολιτικές συγκεντρώσεις. Ένας συνεργάτης σας κ. Στέφα δεν είχε το θάρρος να σας αποτρέψει και να σας επισημάνει πως η ημερομηνια που διαλέξατε δεν είναι γούρικη; Δεν κάνουν συγκεντρώση κ. Στέφα όταν ο μήνας έχει 13. Γρουσούζικη μέρα και ο κόσμος φοβάται να βγεί από το σπίτι του. Γρουσουζιά κ. Στέφα, γρουσουζιά.

Το λάθος σας κ. Στέφα, είναι στην επιλογή των συνεργατών σας. Δεν γνωρίζουν αριθμητική και αδιαφορούν για τις προλήψεις. Αν δεν προσέξετε αυτά τα καίρια σημεία φοβάμαι πως δεν θα είστε όπως ευαγγελίζετε η “ευχάριστη έκπληξη” των εκλογών. Πάντως αν σκεφτούμε πως έχετε 45 υποψηφιους, συν τους συνεργάτες σας, και δεν γέμισε ούτε το ΚΑΠΗ φοβάμαι πως η “ευχάριστη έκπληξη” θα γίνει “δυσάρεστη έκπληξη”. Τι είναι ο κάβουρας, τι είναι το ζουμί του δηλαδή.

Πάντως, μεταξύ μας κ. Στέφα, οι συγκεντρώσεις προτιμότερο θα ήταν να λαμβάνουν χώρα σε χώρους όπως το περίπτερο της γειτονιάς ή το ασανσέρ πολυκατοικίας. Με αυτό τον τρόπο θα ήταν ασφυκτικά γεμάτες οι συγκεντρώσεις, θα υπήρχε άμεση επαφή με τον ψηφοφόρο, και δεν θα μπαίνατε σε έξοδα για μαζική αποστολή SMS.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

SouthAttica_Logo_Big_White.svg
  • +30 693 464 2613
  • info@southattica.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

ΤΟΠΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Η Ιστοσελίδα South Attica έχει ως σκοπό την ενημέρωση για τα πολιτικά δρώμενα, Εκδηλώσεις, Ειδήσεις των Νοτίων Προαστίων καθώς και την προβολή καταστημάτων και επιχειρήσεων της τοπικής  αγοράς.

Για την καταχώρηση στον Τοπικό Οδηγό Αγοράς επικοινωνήστε μαζί μας

Η ΜΑΓΕΙΑ ΤΩΝ ΝΟΤΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ

Web Design & Development by South Attica © 2018

>

Βοηθήστε μας να...

ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΜΕ!

Αφιερώστε 5 δευτερόλεπτα
και ακολουθείστε μας στα social media!

Eυχαριστούμε για την επίσκεψη και τη βοήθεια σας!