image/svg+xml

“Οι Δημοκράτες” στην πλατεία Δημαρχείου αλλά ο δημοκρατικός λαός στα Σούρμενα!

Παρά την συντονισμένη προσπάθεια σπίλωσης και αποδόμησης του Γιάννη Κωνσταντάτου από στελέχη της Αριστεράς και συγκεκριμένα των παρατάξεων των κ. Μπούφη και Κορτζίδη, η προσπάθεια τους αυτή έπεσε θριαμβευτικά στο κενό.

Ελάχιστος κόσμος κατά την έναρξη της ομιλίας του κ. Μπούφη στο Δημαρχείο

Αν και προσπαθούν έδω και αρκετό διάστημα να τον χαρακτηρίσουν ως Φασίστα, Ακροδεξιό, και γενικά έναν διαπλεκόμενο Δήμαρχο που εξυπηρετεί επιχειρηματικά συμφέροντα, οι δημότες τους γύρισαν επιδεικτικά την πλάτη.

Η ολιγοπληθής ομιλία του κ. Μπουφή

Βλέποντας τη φωτογραφία από την ομιλία του κ. Μπούφη στο Δημαρχείο Ελληνικού θυμηθήκαμε το γνωστό σύνθημα που θα θυμούνται οι παλαιότεροι “Δεν γεμίζετε ταξί ούτε με τον ταξιτζή”. Δεν έχετε ρεύμα κ. Μπούφη και φανταζόμαστε πως το έχετε καταλάβει πλέον.

Η παράταξη Μπούφη πριν καν βγει από το αυγό της, με έναν υποψήφιο παντελώς άγνωστο στην πόλη μας έσπευσε να θέσει εκτός Δημοκρατικού Τόξου την Ενωμένη Πόλη και τον Δήμαρχο. Έπρεπε κάτι να πουν, να βρούν ένα αφήγημα και βρήκαν αυτή την αστειότητα. Αυτός είναι και ο λόγος που εχθές στο Δημαρχείο ήταν όντως μερικοί συγγενείς και φίλοι, αφού την ίδια ώρα ο λαός του Δημοκρατικού Τόξου της πόλης βρισκόταν στο Ελληνικό στην ομιλία Κωνσταντάτου!!! Αλαζόνας ο κύριος Μπουφης και με άποψη για όλα και για όλους αλλά του κάνουμε ουσιαστικά σήμερα δωρεάν διαφήμιση αφού ουδείς έχει ασχοληθεί μαζί του ή με τις αστείες αναρτήσεις του!

Θα ισχυριστεί ο κ. Μπούφης πως η λαοθάλασσα στην χτεσινή κεντρική ομιλία του Γιάννη Κωνσταντάτου ήταν μια συνάθροιση Ακροδεξιών; Οι εικόνες μιλούν από μόνες τους, χωρίς την ανάγκη κανενός σχολίου.

Οι Δημότες κ. Μπούφη δεν είναι πρόβατα. Κατάλαβαίνουν και αντιλαμβάνονται την αχαρακτήριστη, αήθη και συκοφαντική εκστρατεία κατά του νυν Δημάρχου κ. Γιάννη Κωνσταντάτου. Δείξατε με την πολιτική σας συμπεριφορά πως το ήθος, η ευγενής άμιλα, και ο σεβασμός του πολιτικού αντιπάλου απουσιάζουν.

Την καραμέλα “φασίστας” είναι καιρός να την καταπιούν όσοι την χρησιμοποιούν και να προσέξουν μην τους κάτσει στον λαιμό και πνιγούν. Κινδυνεύετε πλέον να χαρακτηριστείτε ως γραφικοί! Οι Δημότες μίλησαν με την παρουσία τους και την στήριξη τους στον Γιάννη Κωνσταντάτο και τον περιβάλουν με την απεριόριστη εμπιστοσύνη τους.

Όχι κ. Μπουφη, δεν είναι Φασίστες όσοι άκουσαν εχτές τον Γιάννη Κωνσταντάτο, σκεπτόμενοι Δημότες είναι. Οι Φασιστες είναι άλλοι και δυστυχώς για ορισμένους το έχουμε καταλάβει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

SouthAttica_Logo_Big_White.svg
  • +30 693 464 2613
  • info@southattica.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

ΤΟΠΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Η Ιστοσελίδα South Attica έχει ως σκοπό την ενημέρωση για τα πολιτικά δρώμενα, Εκδηλώσεις, Ειδήσεις των Νοτίων Προαστίων καθώς και την προβολή καταστημάτων και επιχειρήσεων της τοπικής  αγοράς.

Για την καταχώρηση στον Τοπικό Οδηγό Αγοράς επικοινωνήστε μαζί μας

Η ΜΑΓΕΙΑ ΤΩΝ ΝΟΤΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ

Web Design & Development by South Attica © 2018

>

Βοηθήστε μας να...

ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΜΕ!

Αφιερώστε 5 δευτερόλεπτα
και ακολουθείστε μας στα social media!

Eυχαριστούμε για την επίσκεψη και τη βοήθεια σας!