image/svg+xml

Σε κρίση Πανικού η παράταξη του κ. Στέφα. Με λάσπη προσπαθούν να σωθούν από την πανωλεθρία!

Mετά την θρασύτατη και αήθη εκστρατεία λάσπης από στελέχη της παράταξης του κ. Στέφα, προς την ιστοσελίδα μας και προσωπικά σε εμάς, προβήκαμε σήμερα στην λήψη νομικών μέτρων.

Ο σκοπός των στελεχών του κ. Στέφα είναι ξεκάθαρος. Μιλάνε για χρηματισμό από συγκεκριμένη παράταξη και για προσπάθεια μας από πέρυσι μάλιστα, να αποκομίσουμε οφέλη λόγω των εκλογών, καθώς όπως ισχυρίζονται ήρθαμε σε επαφή με τους αρχηγούς των παρατάξεων του Δήμου μας, και ζητήσαμε χρήματα.

Πρώτος ξεκίνησε αυτή την εκστρατεία λασπολογίας ο κ. Ηλίας Φελέκης, υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος του κ. Στέφα, του οποίου ο Δικηγόρος μας παρακαλούσε να μην προχωρήσουμε σε αγωγή, και δεν προχωρήσαμε. Λάθος μας. Την σκυτάλη πήρε μετά τον κ. Φελέκη, ο κ. Χρήστος Παναγιωτακόπουλος, υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος και αυτός με την παράταξη του κ. Στέφα. Φοβόμαστε να σκεφτούμε κ. Στέφα ποιους απορρίψατε ως υποψήφιους….

Ο πανικός του κ. Στέφα είναι έκδηλος όπως και των στελεχών του. Βλέπουν πως ο κ. Γιάννης Κωνσταντάτος επελαύνει και τους έχει λούσει κρύος ιδρώτας. Πως να μην τους λούσει άλλωστε όταν ο κ. Στέφας υποστηρίζει πως θα κόψει το νήμα έχοντας καταλάβει την 2η θέση;

Αν η μόνη σας ελπίδα κ. Στέφα είναι οι συκοφαντίες, οι λεκτικοί προπηλακισμοί, εναντίων των μέσων που δεν προβάλουν το πολιτικό σας “μεγαλείο”, τότε είστε πάρα πολύ λίγος για τον Δήμο μας. Βέβαια πρέπει μετά την πανωλεθρία που σας περιμένει να έχετε και ένα άλλοθι. “Φταίει ο τοπικός τύπος θα πείτε.” Κανείς δεν σας φταίει κ. Στέφα. Οι τεράστιες μεταγραφές εντός εισαγωγικών και ορισμένοι εκλεκτοί σας υποψήφιοι φταίνε. Νομίζετε πως από τη συμπεριφορά τους δεν μπορεί να κρίνει ο Δημότης το ποιόν τους. Αν δηλαδή εκλεγούν κιόλας θα μαστιγώνουν στην πλατεία του Δημαρχείου όσους ασκούν κριτική και δεν είναι αρεστοί στην παράταξη σας;

Σας καλούμε προσωπικά κ. Στέφα, αν τολμάτε δηλαδή, να πάρετε δημόσια θέση για την αισχρή συμπεριφορά των δυο στελεχών σας. Σας καλέσαμε προσωπικά και ζητήσαμε χρήματα; Και προσέξτε πάρα πολύ καλά τι θα πείτε, γιατί θα ζητήσουμε άρση του τηλεφωνικού απορρήτου και τότε θα λάμψει η αλήθεια, μιας και ποτέ δεν επικοινωνήσαμε μαζί σας για να σας παρέχουμε “δημοσιογραφική κάλυψη”. Η πρόσκληση απευθύνεται βέβαια στο σύνολο της αντιπολίτευσης.

Με τον κ. Χρήστο Παναγιωτακόπουλο θα συναντηθούμε βέβαια στα δικαστήρια. Όπου θα πρέπει να αποδείξει πλέον, τα όσα ισχυρίστηκε δημοσίως. Να μας πει ποιος διαδίδει τις φήμες αυτές και με ποιο σκοπό! Να μας δώσει και στοιχεία για την υποτιθέμενη συνομιλία μας με τους αρχηγούς των δημοτικών παρατάξεων. Να τα χαίρεστε τα στελέχη σας κ. Στέφα! Με τέτοιο πολιτικό ήθος και ύφος των στελεχών σας πως περιμένετε να σας εμπιστευτούν οι Δημότες κ. Στέφα;

Ο Δημότης καταλαβαίνει τον σκοπό σας, και αναφερόμαστε στην παράταξη του κ. Στέφα. Το μίσος σας για τον πολυβραβευμένο Δήμαρχο του Δήμου μας είναι άσβεστο. Όσα δεν πιάνει η Αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια κ. Στέφα. Αν έχετε πολιτικό ήθος να βγείτε και να διαψεύσετε τα όσα υποστηρίζουν στελέχη σας. Εμείς να σας δώσουμε και βήμα να εκφράσετε την άποψη σας και θα δεχτούμε και την συγγνώμη σας εκ μέρους των στελεχών σας.

Αν το μόνο όπλο της παράταξη σας είναι η λάσπη, ας αφήσει η παράταξη σας την πολιτική και ας ασχοληθεί με την κατασκευή οικοδομών, να μην πηγαίνει και τόση λάσπη άδικα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

SouthAttica_Logo_Big_White.svg
  • +30 693 464 2613
  • info@southattica.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

ΤΟΠΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Η Ιστοσελίδα South Attica έχει ως σκοπό την ενημέρωση για τα πολιτικά δρώμενα, Εκδηλώσεις, Ειδήσεις των Νοτίων Προαστίων καθώς και την προβολή καταστημάτων και επιχειρήσεων της τοπικής  αγοράς.

Για την καταχώρηση στον Τοπικό Οδηγό Αγοράς επικοινωνήστε μαζί μας

Η ΜΑΓΕΙΑ ΤΩΝ ΝΟΤΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ

Web Design & Development by South Attica © 2018

>

Βοηθήστε μας να...

ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΜΕ!

Αφιερώστε 5 δευτερόλεπτα
και ακολουθείστε μας στα social media!

Eυχαριστούμε για την επίσκεψη και τη βοήθεια σας!